Yhdistyksemme

Käythän täyttämässä jäsentietolomakkeen täältä.

Linkkejä

4H-Liitto

Paimion-Sauvon 4H-yhdistys

Yhdistyksellämme on meneillään 91. toimintavuosi.

Nuorisojäsenten määrä on 247, keski-iän ollessa 13,4 vuotta. Aikuisjäseniä on 81.

Toimimme Paimion ja Sauvon kunnissa. Kerhot Paimiossa kokoontuvat Hanhijoen, Huson, Oinilan ja Vistan alueilla. Sauvossa Karunan ja Korpelan kylissä sekä kirkonkylällä.

Toiminta

Kerhotoiminnan lisäksi järjestämme monipuolista kurssitoimintaa, leirejä, retkiä, kilpailuja jne. Nuoria työllistämme mm. kerhojen ohjaajiksi, piha- ja siivoustöihin ja tarjoiluapuun.

Jäsenyys

Jäseneksi voivat liittyä yli 6-vuotiaat perheenjäsenet. Yksilöjäsenmaksu on 35 € ja perhemaksu 70 €.  Jäsenyyskausi on 1.9. – 31.8. Valtakunnallisen jäsenmaksun maksamalla varmistat itsellesi mahdollisuuden osallistua 4H-toimintaan jäsenhinnalla ja saat käyttöösi jäsenedut niin paikallisesti, alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.

Ohjaajia ja innokkaita kerholaisia odotellaan!